İçeriğe geç

Tuncay Karataş Kaymakam Kimdir

Saliha Karataş Kaymakam nereli?

Saliha KARATAŞ, 1993 yılında Çorum’un Osmancık İlçesi’nde doğdu.

Emine Karataş Kaymakam kimdir?

Aksaray/Eskil ve Çorum/Laçin ilçelerinde kaymakam yardımcısı olarak görev yaptı. 2021 yılında Kaymakam Adayı Kursu’nu başarıyla tamamlayarak Nevşehir/Acıgöl ilçesinde görev yaptı. 19 Mayıs Üniversitesi’nde Ekonomi alanında Yüksek Lisans yapan kaymakamımız, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Boğazkale Kaymakamı kimdir?

PROTOKOLLLISTEBOĞAZKALE BEZIRKSGOUVERNEURPROTOKOLLLISTE1Emine KARATAŞ YILDIZBezirksgouverneur2Mesut OCAKLIMürgermeister3Tuncer DEMİRBezirksgendarmeriekommandant69 weitere Zeilen

Zeynep Demir Kaymakam kimdir?

Kaymakam Yardımcısı Zeynep DEMİR, 26 Kasım 1996’da Ağrı ilinin merkez ilçesinde doğdu. 2019 yılında Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

En genç kaymakamı kimdir?

İçişleri Bakanlığı’nın son kararıyla İliç Kaymakamı Yusuf Kaptanoğlu, Genç Kaymakamı olarak atandı.

Antalya valisi aslen nerelidir?

Hulusi Şahin 1971 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladıktan sonra 1992 yılında Ankara Üniversitesi’nden mezun oldu. İbradı V. İlçe Kaymakamı.

Karataş Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Necati AKTAN başkanlığında kurum müdürleri ve okul müdürlerinin katılımıyla İlçe Emniyet ve Danışma Kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda ilçe genelindeki asayiş olayları, suç oranları ve uyuşturucuyla mücadele tedbirleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Osman Karataş kimdir?

İlköğrenimini Kadirli ilçesinde tamamlamış, askerlik mesleğine girinceye kadar serbest meslekle uğraşmıştır. Şırnak Er Asker Tab.Com. Emrinde görev yaparken 08.10.2004 tarihinde Şırnak Cudi Dağı’nda bölücü terör örgütüyle çıkan silahlı çatışmada şehit düşmüştür. Evli ve iki çocuk babasıdır.

Ahmet Karataş kimdir?

1977 yılında Elazığ’da doğdu. Elazığ İmam Hatip Lisesi’nden (1994) ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden (2000) mezun oldu. 2003 yılında M.Ü. İlahiyat Fakültesi Türk-İslam Edebiyatı Anabilim Dalı’na araştırma görevlisi olarak atandı.

Kaymakamı kim atıyor?

Kaymakamlar, İçişleri Bakanlığı Yönetim Kurulu tarafından seçilip Bakanın onayı alındıktan sonra ortak karar ve Cumhurbaşkanının onayı ile atanır. Kaymakam olarak yalnızca mülki idare hizmetleri sınıfından olanlar görev alabilir.

Hayrettin Balcıoğlu nerede görev yapıyor?

Pamukkale Kaymakamlığı’na atanan Kaymakam Hayrettin BALCIOĞLU ilçemizde görevine başladı.

Sarıyer Kaymakamı Ömer Kalaylı kimdir?

Kaymakamımız Ömer KALAYLI, 1979 yılında Kahramanmaraş’ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Kahramanmaraş’ta tamamladıktan sonra, 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu.

Zeliha Uz Kaymakam nereli?

Zeliha Uz: Afyon Dazkırı’nın ilk kadın kaymakamı. Sosyal medyayı aktif kullananlardan.

Kemer Kaymakamı kimdir?

Kaymakamımız Sayın Ahmet Solmaz, Kemer Belediyesi Kültür Evi’nde düzenlenen suluboya resim sergisinin açılışına katıldı. Kaymakam Solmaz, sergi alanını gezerek sergi moderatörlüğünü yapan ressamlar Nilüfer Büyükkapucu ve Tijen Tokaç’tan resimler hakkında bilgi aldı.

Esengül Korkmaz kimdir?

1978 yılında Ankara’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamladı. 1999 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Uluslararası İlişkiler Fakültesi’nden mezun oldu. 2004 yılında kaymakam olarak göreve başladı. Bursa Harmancık ve Eskişehir Alpu ilçelerinde kaymakam vekili olarak görev yaptı.

Fatih Karataş nereli?

Fatih Karataş (doğum

Antalya Muratpaşa Kaymakamı kimdir?

15 Ocak

Kepez Kaymakamı kimdir?

İlçe Protokol Listesi BAŞLIK Adı Soyadı Telefon (242) İLÇE VALİSİ Nusret ŞAHİN335 41 11 Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz310 58 58 İlçe Jandarma Komutanı Gamze Şölen KAPLAN417 36 55 İlçe Emniyet Müdürü Caner ÇİÇEK344 44 7513 daha fazla hat

Seyhan ilçe kaymakamı kimdir?

Seyhan Kaymakamı Ekrem İNCİ, Cemalpaşa, Çınarlı, Kurtuluş ve Reşatbey ilçelerimizin ilçe başkanlıklarını ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya geldi. Kaymakam İNCİ, vatandaşlarımızla sohbet ederek ilçelerimiz hakkında bilgi aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir