İçeriğe geç

Bubilet Para Iadesi Yapıyor Mu

Konser iptal olursa para iadesi olur mu?

Bu bağlamda genel kural, tüm bilet satışlarının kesin olduğu ve etkinliğin iptali haricinde, satılan biletlerin satıştan sonra hiçbir şekilde iptal edilmeyeceği, değiştirilmeyeceği veya iade edilmeyeceğidir.

Bubilet konser bileti iptal ediliyor mu?

Aksi belirtilmediği sürece, etkinlikten 48 saat öncesine kadar iade talebinde bulunabilirsiniz. İade etmek için iade formunuzu doldurmanız yeterlidir. Etkinlik günü bir bilet aldım, biletimi iptal edebilir miyim? Aksi belirtilmediği sürece, etkinlik gününden 48 saat öncesine kadar biletlerinizi iptal edebilirsiniz.

Bilet iptali para iadesi ne zaman yatar?

İade gerektiren işlemler, kredi kartınızın bulunduğu bankaya bağlı olarak 3 (üç) ile 7 (yedi) iş günü arasında sürebilir. Banka kartı işlemleri için iade süresi, ilgili bankaların iade prosedürlerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir.

Tiyatro bileti iptal edilir mi?

Devlet Tiyatrosu, Devlet Opera ve Balesi ile Kültür ve Turizm Bakanlığı konserleri için etkinlik saatinden 48 saat öncesine kadar herhangi bir gerekçe gösterilmeden iade yapılabilir. (ÜYELİK’e giriş yapılarak satın alınan biletlerin iadeleri, etkinlik saatinden 48 saat öncesine kadar “BİLETLERİM” bölümündeki “İPTAL” butonu kullanılarak yapılabilir.

Konser bileti devredilir mi?

Bizim aracılığımızla satın aldığınız biletler isim bazlıdır. Güvenlik nedeniyle bilet transferi mümkün değildir. Tüketiciler arasında transfer işlemleri, güvenlik konuları vb. ile ilgili anlaşmazlıklar. Biletino bu konularda hiçbir sorumluluk taşımaz.

Bubilet hizmet bedeli nedir?

Bubilet, Kullanıcıdan bilet başına bir hizmet ücreti alır. Kullanıcı kendi isteğiyle geri ödeme talep ederse bu hizmet ücreti iade edilmez. Bubilet’in Kullanıcıdan aldığı hizmet ücreti bir garanti teşkil etmez ve etkinliği/hizmeti organize eden ŞİRKET, bilet/hizmetten tek başına sorumludur.

Bubilet kimin?

Hakan Akın – Kurucu Ortak – Bubilet | LinkedIn.

Bubilet bir alana bir bedava nasıl yapılır?

Bir Bilet Alın Bir Bilet Bedava Avantajı Tek yapmanız gereken Bir Bilet Alın Bir Bilet Bedava promosyonunu seçmek. Doğru bilet seçeneğini seçtiğinizden emin olduktan sonra ödemenizi tamamlayabilirsiniz. Biletinizi satın aldıktan sonra size iki kod gönderilecektir. Etkinliğe girmek için bunları kullanabilirsiniz.

Biletix iade nasıl yapılır?

İade edilebilir bir bilet satın aldım. Nasıl iade talebinde bulunabilirim? İade talebinde bulunmak için, işlemin sonunda alacağınız Biletix işlem özeti e-postasında bulunan buradaki formu kullanarak iade talebinde bulunabilirsiniz. Bu hizmet Refund Protect tarafından sağlanmaktadır.

Kredi kartıyla alınan bilet iptal edilir mi?

Kredi kartıyla satın aldığınız biletlerin iadesi veya iptali durumunda; Aynı gün içerisinde kasa cihazı aracılığıyla hesabınıza tutarın iade edileceğini lütfen unutmayın. Kredi kartıyla satın aldığınız biletlerin iadesi ve iptalinde yaşanabilecek gecikmelerin sebebi bankalararası kurallar ve son tarihlerdir.

Bilet kaç saat kala iptal edilir?

Otobüs işletmeleri ve bilet satışı yapan tüm kuruluşlar Karayolları Trafik Kanunu’nun 36. maddesine uymak zorundadır.

Bilet iptal güvencesi iade edilir mi?

Bilet iptal garantim için geri ödeme alabilir miyim? Satın alınan biletler iptal garantisine tabidir ve iptal edilemez/geri ödenemez. Yalnızca havayolu uçuşu iptal ederse iptal sigortası için ödenen tutar geri ödenebilir.

Bubilet bileti iade edilir mi?

Bubilet için iadeler, etkinlik detaylarında ve/veya kurallarda aksi belirtilmediği sürece etkinlikten 48 saat öncesine kadar yapılabilir. Tek yapmanız gereken iade etmek istediğiniz biletin kodunu .tr e-posta adresine göndermek ve iptal etmek istediğinizi belirtmektir.

Bubilet diğer kategori ne demek?

Bu, seçiminizi daha da kolaylaştıracaktır. Bu koltuk seçimi örneğinde olduğu gibi, kırmızı alanlar dolu koltukları, gri alanlar boş koltukları, yeşil alanlar başka bir müşteri tarafından seçilen koltukları ve beyaz alanlar diğer kategorilerdeki biletleri kapsar.

Devlet tiyatrosu indirimli bilet kimlere?

Gazilere, şehit dul ve yetimlerine, engellilere, 2022 sayılı Kanun kapsamındaki 65 yaş üstü muhtaç, güçsüz ve yetim Türk vatandaşlarına ve Emeklilik Ödemeleri Kanunu kapsamındakilere ücretsiz bilet verilmektedir. Ayrıca ücretsiz biletlerde 4736 sayılı Kanun hükümleri uygulanmaktadır.

Biletix bilet iadesi yapar mı?

Biletini satın aldığınız etkinlik iptal edilirse veya tarih, mekan veya saat değişirse, Biletix tarafından tam geri ödeme yapılır. Bu durumda, iade edilebilir bilet için Refund Protect’ten geri ödeme talebinde bulunmanıza gerek yoktur (koşullara tabidir).

Biletinial iade oluyor mu?

etkinliklerin bilet satışlarından tek başına sorumludur ve etkinliğin sahibi veya organizatörü değildir. Bu nedenle, organizasyon sahibi tarafından belirlenen kurallar uygulanmadığı ve/veya organizasyonda iptal veya değişiklik olmadığı sürece satın alınan biletler değiştirilemez veya iade edilemez.

Passodan alınan konser bileti nasıl iptal edilir?

Mesafeli Satış Yönetmeliği 15-g. Maddesi uyarınca satın aldığınız biletler için cayma hakkınız bulunmamaktadır. Yarışmanın iptali durumu hariç, satılan biletler satıştan sonra iptal edilemez, değiştirilemez veya iade edilemez.

Bilet iade hakkı nedir?

Otobüs işletmeleri ve bilet satışı yapan tüm kuruluşlar Karayolları Trafik Kanunu’nun 36. maddesine uymak zorundadır.

Tavsiyeli Bağlantılar: Anestezi Için Hangi Değerlere Bakılır

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir